دسته : مدیریت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 155 KB
تعداد صفحات : 14
بازدیدها : 1467
برچسبها : فرآیند اجتماعی کردن مدیریت منابع انسانی سعادت
مبلغ : 7000 تومان
خرید این فایلکتاب مدیریت منابع انسانی دکتر اسفندیار سعادت از جمله منابع مهم درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی میباشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل هفتم این کتاب با عنوان فرایند اجتماعی کردن می باشد.
فهرست مطالب پاورپوینت دانلودی حاضر
مقدمه
تعریف اجتماعی کردن
معارفه مقدماتی
فرهنگ سازمان
چرا اجتماعی کردن مهم است؟
فرایند اجتماعی کردن فرد
مرحله اول: قبل از ورود به سازمان
مرحله دوم: رویارویی فرد با سازمان
مرحله سوم: تحول و دگرگونی فرد
روشهای تطبیق فرد با شرایط و واقعیات موجود سازمان
نکاتی که باید در هنگام طراحی برنامه اجتماعی کردن فرد در نظر داشت
جهت مشاهده لیست کامل فصول کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت بر روی مدیریت منابع انسانی سعادت کلیک کنید.
بخشهایی از متن پاورپوینت دانلودی حاضر
مقدمه
این موضوع که کارکنان، رفتاری را که از نظر سازمان، صحیح و مطلوب است یاد بگیرند و به آن عمل کنند، بسیار مهم است؛ ولی این فراگیری، خود به خود انجام نمی گیرد و مسئولان سازمان باید با تدابیری که اتخاذ می کنند، موجبات آشنایی افراد تازه وارد را با محیط، آداب و اصول حاکم بر سازمان و خوگرفتن به آن فراهم آورند. اجتماعی کردن افراد تازه وارد قدمی بزرگ در این راستاست.
اجتماعی کردن فرد فرایندی است که به وسیله آن فرد جدید اطلاعات لازم و کافی را درباره سازمانی که وارد آن شده است کسب می کند و با قبول ارزشها، هنجارها و الگوهای رفتاری آن، خود را با اوضاع مطابقت داده، می آموزد که چه باید بکند و چه انتظاری از او می رود. بنا به تعریف دیگری، اجتماعی کردن فرایندی است که به وسیله آن فرد تازه وارد، دانش، مهارت و دیدگاه لازم را کسب می کند و به عضوی موفق و موثر برای سازمان تبدیل می گردد.
مرحله اول
در انتظار ورود و شروع به خدمت، تصوری از کار در ذهن فرد نقش می بندد و با امیدها و توقعاتی که از سازمان دارد خود را برای کار آماده می سازد. با نزدیک شدن زمان ورود فرد به سازمان، فرد ممکن است از پیش، خود را عضوی از سازمان ببیند و سعی کند رفتار و کردار خود را متناسب با تصوری که از سازمان دارد؛ تغییر دهد.
مرحله دوم
بعد از احراز شغل و ورود به سازمان، فرد مکمکن است با این واقعیت مواجه گردد که میان تصور و انتظار او از شغل و سازمان و واقعیت تفاوتهایی وجود دارد. در این صورت سازمان باید بکوشد تا فرد را از قالبهای فکری و رفتاری سابقش خارج سازد و ارزشهای موردنظر را جایگزین آنها کند.ولی چنانچه تفاوت میان انتظارات از سازمان و واقعیات، عمیق و اساسی باشد، فرد اغلب چاره ای جز استعفا و ترک خدمت ندارد.
...
خرید و دانلود آنی فایل